Śniadanie
- kanapki
- bułka wrocławska – 120 g (4-5 kromek)
- margaryna – 6 g (2 płaskie łyżki)
- konfitura z czarnych porzeczek 50 g (3-4 łyżki)
- sok z aronii – 300 ml (1,5 szklanki)
Drugie śniadanie
- twarożek
- ser twarogowy – 100 g (1/2 kostki)
- suszona żurawina – 30 g (4 łyżki)
- suszone morele – 20 g (4-5 sztuk)
- orzechy laskowe – 6 g (2 płaskie łyżki)
- bułka żytnia – 80 g (1 sztuka)
Obiad
- zupa z kapusty brukselki z koprem- porcja 350 ml
- pierogi z jagodami – 250 g (8-10 sztuk)
- śmietana jogurtowa – 30 g (2 łyżki)
- cukier waniliowy – 5 g (1 łyżeczka)
Kolacja
- grillowany pstrąg z sałatką i sosem czosnkowym
- pstrąg filet – 200 g
- sok z cytryny – 10 g (2 łyżki)
- sałata – 20 g (5-6 liści)
- olej z pestek winogron – 20 g (2 łyżki)
- czosnek – 6 g (2 ząbki)
- sok pomidorowy – 300 ml (1,5 szklanki)