Śniadanie
- omlet z pomidorami
- jajka – 60 g (2 sztuki)
- olej rzepakowy – 10 g (1 łyżka)
- pomidor – 150 g (2 sztuki)
- bazylia
- bułka żytnia – 80 g (1 sztuka)
- margaryna – 6 g (2 płaskie łyżki)
Drugie śniadanie
- sałatka owocowa
- banan – 170 g (1 sztuka)
- borówki – 100 g (1/3 szklanki)
- brzoskwinia 120 g (1 mała sztuka)
- kiwi – 80 g (1 sztuka)
- jogurt naturalny – 60 g (4 łyżki)
- otręby pszenne – 10 g (2-3 łyżki)
Obiad
- zupa z dyni i marchwi – porcja 350 g
- pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem z ziemniakami i jarmużem
- pierś kurczaka baz skóry – 150 gszpinak – 20 g
- ser feta – 50 g (1 cienki plasterek)
- ziemniaki – 180 g (3 sztuki)
- jarmuż – 30 g (kilka liści)
- oliwa z pestek winogron – 20 g (1 łyżka)
- sok z czarnej porzeczki – 300 ml (1,5 szklanki)
Kolacja
- kanapki
- pieczywo pełnoziarniste – 120 g (3 kromki)
- margaryna – 6 g (2 płaskie łyżki)
- ser żółty – 50 g (3 plasterki)
- pomidor – 150 g (1 sztuka)
- sałata – 10 g (3-4 liście)
- zielona pietruszka